Kondensfritt glas

Kondensfritt glas är en bra lösning på ett mins sagt irriterande problem. Fördelarna är många med Kondensfritt och CL Specialglas har rätt lösning för dig. Kondensbildning på utsidan som gör glasrutan immig är nu ett minne blott.

Idag är vi experter på alla typer av glaslösningar inom bygg-, inrednings-, fartygs- och fordonsindustrin. Och vi älskar verkligen glas och alla möjligheter det ger. Vi sätter en ära i att ha kvalitet i allt vi gör och att våra uppdragsgivare känner sig trygga. Därför är vi med dig hela vägen – från idé och kalkyler till inkoppling, slutförd installation och underhåll.

Kontakt oss här!
Vill du diskutera ett projekt är du välkommen att besöka oss. Hitta till oss!

Kondensfritt glas

Kondensfritt glas från CL Specialglas

Stora glaspartier släpper in mycket ljus och skapar luftiga miljöer. Men när det är kallt ute, kan det lätt bli problem med kallras och drag närmast fönstret. Väljer du varma glas från oss på CL Specialglas, behöver du inte bekymra dig. Tvärtom öppnar sig helt nya möjligheter.

Väljer du att inreda eller bygga med våra glas, väljer du samtidigt bort annan utrustning som försöker lösa samma problem – du slipper till exempel klumpiga radiatorer – och kan möblera hela vägen fram till glasytan. Det innebär bättre utnyttjande av resurser, lägre energikostnader, billigare byggkostnader och en överlägsen inomhuskomfort. Dessutom kan du lägga till funktioner som insynsskydd, spegling och självrengörande funktioner som ytterligare höjer upplevelsen.

Välkommen att utmana oss!

När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard. Välkommen att utmana oss!

Välkommen
Adress

Sollentunavägen 46,
191 40 Sollentuna

Kontakta oss

Phone : 08 -35 26 10