Isolerande glas

CL Specialglas är vana att arbeta med isolerande glas. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att konstruera speciallösningar med isolerande glas i fastigheter med högt ställda krav på säkerhet, insynsskydd och komfort. Det kan gälla allt från fängelser, laboratorier och industrifastigheter till kontorsbyggnader, banker och ambassader.

Inget jobb är för stort eller för litet. Vi är experter inom specialglas. Isolerande glas från CL Specialglas

Vi har mer är 25 års erfarenhet och sedan starten 1994 har vi levererat specialglas till mer än 2 000 objekt. Idag är vi experter på alla typer av glaslösningar inom bygg-, inrednings-, fartygs- och fordonsindustrin. Och vi älskar verkligen glas och alla möjligheter det ger. Vi sätter en ära i att ha kvalitet i allt vi gör och att våra uppdragsgivare känner sig trygga. Därför är vi med dig hela vägen – från idé och kalkyler till inkoppling, slutförd installation och underhåll.

Isolerande glas

Isolerande glas från CL Specialglas

Personlig service för just era behov. När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard

Kontakt oss här!
Vill du diskutera ett projekt är du välkommen att besöka oss. Hitta till oss!

Välkommen till CL Specialglas!

Välkommen att utmana oss!

När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard. Välkommen att utmana oss!

Välkommen
Adress

Sollentunavägen 46,
191 40 Sollentuna

Kontakta oss

Phone : 08 -35 26 10