Glas till arbetsmaskiner

Vill du veta mer om glas arbetsmaskiner så kan CL Specialglas hjälpa dig. Vi hjälper arkitekter, konsulter, byggherrar och byggföretag med att konstruera unika lösningar med olika typer av säkerhetsglas fasad, glas och glasbeläggningar för att skapa långsiktigt hållbara miljöer. Dessutom kan glaset förses med insynsskydd och andra typer av speciallösningar för att möta aktuella krav. Hos oss hittar du några lösningar att inspireras av. Behöver du nya glas till arbetsmaskiner? Slå oss ens signal så tar vi fram ett förslag.

Kontakt oss här!
Vill du diskutera ett projekt är du välkommen att besöka oss. Hitta till oss!

Glas arbetsmaskiner – Vi tar glas ett steg längre

Glasruta traktor

CL Specialglas är ett företag som arbetar med bland annat med nya glas arbetsmaskiner. När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard.

Välkommen till CL Specialglas. Vi har mer är 25 års erfarenhet och sedan starten 1994 har vi levererat specialglas till mer än 2 000 objekt. Idag är vi experter på alla typer av glaslösningar inom bygg-, inrednings-, fartygs- och fordonsindustrin. Och vi älskar verkligen glas och alla möjligheter det ger. Vi sätter en ära i att ha kvalitet i allt vi gör och att våra uppdragsgivare känner sig trygga. Därför är vi med dig hela vägen – från idé och kalkyler till inkoppling, slutförd installation och underhåll. Kontakta oss gärna så berättar vi mer – Välkommen att utmana oss!

Välkommen att utmana oss!

När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard. Välkommen att utmana oss!

Välkommen

Adress

Sollentunavägen 46,
191 40 Sollentuna

Kontakta oss

Phone : 08 -35 26 10