Glasfasad system

CL Specialglas antar gärna utmaningen när du letar efter ett glasfasad system. Planerar du ett projekt och behöver ett seriöst glasfasad företag är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper arkitekter, konsulter, byggherrar och byggföretag med att konstruera unika lösningar med olika typer av glas och glasbeläggningar för att skapa långsiktigt hållbara miljöer. Dessutom kan glaset förses med insynsskydd och andra typer av speciallösningar för att möta aktuella krav.

Kontakt oss här!
Vill du diskutera ett projekt är du välkommen att besöka oss. Hitta till oss!

Glasfasad system

Glasfasad system - vi tar glas ett steg längre!

Då ska du inte missa glasets alla spännande möjligheter. Vi har utvecklat en hel rad lösningar som kombinerar olika typer av glas och beläggningar till kostnadseffektiva och fängslande fasader, innerväggar, fönsterpartier, golv och tak. Du kan dessutom lägga till funktioner som tex Varma Glas, antireflektion, självrengöring och möjlighet att ”släcka” glaset.

  • Glasfasad system
  • Tak
  • Öppningsbara glaspartier

Vi är en produktleverantör och hoppas du kontaktar oss inför ditt projekt – Glasfasad system

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att utmana oss!

När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard. Välkommen att utmana oss!

Välkommen
Adress

Sollentunavägen 46,
191 40 Sollentuna

Kontakta oss

Phone : 08 -35 26 10