Fordonsglas

Våra fordonsglas kan anpassas efter kravspecifikation, behov och användningsområde. Glasen kan levereras som isolerglas eller i laminerat utförande med funktioner som el-värme, skottsäkert, radarreflektion och EMC-skydd. Självklart passar glasen i de flesta ram- och karmsystem som finns på marknaden Användningsområdena är många:
  • Fordon
  • Fartyg
  • Tåg
  • Fordonshytter
  • Försvar
Fordonsglas

Höga krav sporrar till utveckling - Fordonsglas

Till den marina världen levererar vi glas främst till kommandobryggor där de optiska egenskaperna är av yttersta vikt. El-uppvärmningen i glasen kan kombineras med EMC-skydd, säkerhetsglas, tryckkrav, radarreflektering med mera. Vi gör också offshore-lösningar med glas som tål extrema påfrestningar som brand och risk för isbildning. Glasen förses med el-värme med hög effekt för att klara de krav som ställs.

För lok och spårtrafik levererar vi avancerade glas till front- och sidoglas, oftast med uppvärmning för att förhindra im- och isbildning. Självklart har vi höga krav på säkerhet och levererar enligt branschstandard.
Truckar, dumprar, lastvagnar mm behöver glas som håller föraren varm och samtidigt förhindrar kondens, snö och isbildning innan det uppstår samtidigt som en hög säkerhet uppnås. Inga kalla glasytor i hytten.

Militära fordon har extra höga krav på säkerhet och fordrar ofta EMC-skydd, radarreflektion samt värme för att förhindra kondens och isbildning.
Våra helhetslösningar är uppbyggda med olika typer av glas och glasbeläggningar för att klara allt från att inte synas till extrema påfrestningar som granatträffar och projektiler.
Vilka krav har du?

Kontakt oss här!
Vill du diskutera ett projekt är du välkommen att besöka oss. Hitta till oss!

Välkommen att utmana oss!

När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard. Välkommen att utmana oss!

Välkommen
Adress

Sollentunavägen 46,
191 40 Sollentuna

Kontakta oss

Phone : 08 -35 26 10