Elektriskt ledande glas

Letar du efter elektriskt ledande glas så kan vi på CL Specialglas hjälpa dig. Våra glas kan anpassas efter kravspecifikation, behov och användningsområde. Glasen kan levereras som isolerglas eller i laminerat utförande med funktioner som el-värme, skottsäkert, radarreflektion och EMC-skydd. Självklart passar glasen i de flesta ram- och karmsystem som finns på marknaden. Du kanske har frågor om elektriskt ledande glas och då är du varmt välkommen att slå oss en signal!

Kontakt oss här!
Vill du diskutera ett projekt är du välkommen att besöka oss. Hitta till oss!

 
Elektriskt ledande glas

Höga krav sporrar till utveckling - Elektriskt ledande glas

Vi tar glas ett steg längre. När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard.

CL Specialglas för oss är special standard. Välkommen!

Välkommen att utmana oss!

När du har en ambition att ligga i framkant vad gäller avancerade glaslösningar ska du kontakta oss. Med vår personliga service så kan vi garantera att du får en leverantör som anstränger sig det lilla extra för att glasen ska anpassas för just era behov. Vi är med från ax till limpa och tar glaslösningen ett steg bort ifrån standard. Välkommen att utmana oss!

Välkommen
Adress

Sollentunavägen 46,
191 40 Sollentuna

Kontakta oss

Phone : 08 -35 26 10