case_bastu

Simhallar, badrum och relax

Nu kan du kombinera vatten och relax i ljusa, luftiga rum där du kan utnyttja hela ytan ända fram till fönster och ytterväggar. Men eftersom miljöer med hög luftfuktighet ställer särskilda krav är det bäst att ta in oss tidigt – vi har lång erfarenhet av att möta utmaningarna i simhallar, badrum och relax-utrymmen.

 

Med våra Varma Glas får du till exempel möjlighet att skapa stora glaspartier som ger volym och utsikt utan att drabbas av kallras och kondens. Tillsammans kan vi skapa en energieffektiv lösning som ger dig ett jämnt inomhusklimat, oavsett hur kallt det är utomhus.

 

Det innebär att du slipper kondens och kan möblera ända framtill fönstret så att du kan njuta av utsikten även när det är kallt ute. Och sist men inte minst, du kan temperera speglar, dörrar och inre glasväggar så att du lyfter fram kvaliteten i alla detaljer.

 

Vill du dessutom ha möjligheten att ”släcka” glaset så att du slipper insyn? Det löser vi gärna med det vi kallar Privata Glas. De fungerar lika bra i stora fasadpartier som i fönster och dörrar.

 

 

 

 

 

 

contact1KONTAKT 08-35 26 10